Vrijheid

Soms is mevrouw Gerritsen stil. Dat is niet vaak, want meestal praat ze honderduit. Het is niet zo dat het niet goed met haar gaat. Nee, helemaal niet. Ze geniet nog steeds van de vrijheid die ze sinds één jaar heeft. Als ze zo stil is, dan begint meneer zich altijd een beetje zorgen te maken. Hij is die stilte niet gewend. Maar ook een mevrouw heeft soms behoefte aan een beetje bezinning. De wereld is al druk en onvoorspelbaar genoeg. Brigitte Kaandorp zei het zo in haar laatste theatershow: ‘Het loopt altijd totaal anders dan je van te voren had gedacht’.
Ineens is mevrouw Gerritsen gehecht aan het stijve kapsel van de koningin.
Jammer dat het Bevrijdingsconcert verder zo belabberd is.

1 Reactie »

  1. lieve zei,

    dinsdag, 12 mei 2009 @ 9:12 uur

    “stilte vóór nieuw leven” !
    Wat staat daar te broeien in die bak ?

    Misschien heeft Brigitte Kaandorp gelijk en komt er helemaal niets uit!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Laat een reactie achter: