Haardressing

De heer Pieterse stelde voor, om een nieuwe lijn haarproducten op de markt te brengen. ‘Het nieuwe merk gaat Hairdressing heten en we zullen ons laten inspireren door de verschillende culinaire dressings. Zoals bijvoorbeeld French dressing voor gespleten punten. Cesarsalad dressing voor grijs haar en Mayonnaise voor normaal en beschadigd haar.’ Juffrouw Paddington bracht naar voren dat het aardig zou zijn om kleine stukjes komkommer of ui aan de dressing toe te voegen, voor het hoofdgevoel. Mevrouw Joosten leek het leuk om internationale hairdressings te ontwikkelen. Bijvoorbeeld een Japanse shisodressing voor stijl haar, een Mexicaanse guacamoledressing voor droog haar, een Tzatziki dressing met veel knoflook voor slap en futloos haar en een Aïolimayo voor kroeshaar. Ze filosofeerden nog even door, toen de broodjes kaas en ham werden gebracht. ‘Ik denk dat wij een geweldige niche gevonden hebben,’ sloot de heer Pieterse de meeting af. ‘Dat is dan geregeld. Wie heeft er wat recepten?’

2 Reacties »

  1. Scato zei,

    dinsdag, 9 februari 2010 @ 23:17 uur

    Persoonlijk doe ik mijn lokken graag met Brown Mustard, die het ontluikende platinablond wat terugdringen. Maar Vergeten Groente Gel is ook prima voor de ochtenden dat je te laat je fiets opspringt en dan toch de boel even kan fatsoeneren, op de werkplek. Pastinaakplakfactor 16!

  2. Wildplukker zei,

    woensdag, 24 februari 2010 @ 16:49 uur

    Wow, heerlijk. Lijkt me ook heerlijk in Wildplukkers Bouillonbad.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Laat een reactie achter: