Mulhouse

Op weg naar Italië stoppen meneer en mevrouw in Mulhouse, een stadje in de Elzas. Dit arme stadje is eeuwen lang heen en weer geslingerd tussen Frankrijk en Duitsland. Dé plek om eens een choucroute garnie te eten. De choucroute is smakelijk met 2 soorten worstjes, frisse zuurkool, een aardappeltje, varkensvlees en vanzelfsprekend: spek. Het voorgerecht was een salade vigneron. Een salade van worst met wel 300 gram Gruyère en hier en daar een blaadje sla en en een stukje tomaat. De smaak was goed maar zelfs mevrouw Gerritsen was blij de berg Gruyère te laten staan.

choucroute

1 Reactie »

  1. Konijn zei,

    dinsdag, 4 oktober 2011 @ 8:24 uur

    Ziet er goed uit. Gezien de tijd heb ik er ook wel zin in. Ga nu eerst men druiven persen.Misschien erna?

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Laat een reactie achter: